Concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical l’Auditori Sa Màniga

Tot un any d’espera, estudis, preparacions i entusiasme, està a punt d’acabar pels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor, que han preparat amb il·lusió els seu concert de fi de curs. Tot i que al llarg de l’any han anat fent audicions trimestrals, arriba per a tots ells l’esperat concert de fi de curs.
És un concert que, com cada any, està carregat d’emocions i sorpreses que els alumnes han guardat en secret (fins i tot als seus pares i familiars) perquè tan sols sigui desvetllat el dia de la veritat. Tampoc ens ha facilitat informació la directora Rosa Carbonell, que du mesos juntament amb els professors preparant el concert.
Serà un espectacle únic, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, el dimarts dia 25 de juny a les 20 hores. Un espectacle al qual no poden faltar els aficionats a la bona música, pares, padrins, i familiars dels alumnes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada