Rostoll Cremat

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Divendres, 5 de juliol, a les 21.30 h
ROSTOLL CREMAT
De Toni Gomila
Amb Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell
Entrada: 15 €

Toni Gomila i Oriol Broggi junten forces per donar vida a Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana de la Mallorca contemporània. Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: en Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar. Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la poètica posada en escena de Broggi.

Una producció del Teatre Principal de Palma i Grec Festival de Barcelona, amb Produccions de Ferro i la col·laboració de La Perla 29

Podeu comprar les vostres entrades (no numerades) a: www.samaniga.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada