El grup d’havarenes els Arpellots actuaren a la Gambada s’Illotera

El dimecres dia 14 d’agost , el nou equip de govern de l’Ajuntament de Manacor, treballà de valent organitzant la tradicional Gambada s’Illotera, però el que no podien saber és que les previsions previstes en relació a altres anys serien superades. Molts de turistes acudiren a la festa -atrets per l’olor de les gambes-, però no pogueren participar d’aquesta ja que s’havien esgotats tots els tiquets. Es serviren 800 racions de gambes, i el regidor de Festes, Artur Aguiló i la regidora Núria Hinojosa, juntament amb voluntaris i components de l’associació de veïnats, organitzaren molt bé el servei.
Acabades de servir les gambes ja és posaren a servir el gelat i la coca de quarto, mentre que el rector de s’Illot Fra Pere Vallespir, va procedir a fer un sorteig per a poder arreglar les vidrieres de les portes de la parròquia; es va rifà un bon «jamón pata negra», i un rellotge fet a mà de punt mallorquí. Es van recaptar 800 euros.
Seguidament, continuà la vetllada amb l’actuació del grup d’havaneres els Arpellots, que cantaren les millors havaneres del seu repertori. Per cert, els he d’agrair el detall, són una seguidora del grup i em van dedicar una havanera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada