Assemblea i dinar de Nadal de l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió a sa Gruta Nova

El diumenge dia 8 de novembre, l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió presidida per Tomeu Miquel, va reunir als socis al tradicional dinar de Nadal i va celebra a més l’Assemblea General de l’associació, al restaurant Sa Gruta Nova.
A les 12:30 h. el secretari de l’associació Guillem Llul, va procedir a llegir l’acta de la darrera reunió, més ben dit (la nova acta que hagueren de fer) ja que la torrentada del passat any va fer mal bé mobiliari, informes, i els llibres de l’associació es van perdre. Van donar una detallada informació als socis de les despeses duites a terme i l’estat actual de l’associació i es van aprovar per unanimitat l’estat de comptes presentat.
El president Tomeu Miquel, va fer un repàs dels viatges organtitzats dins aquest any i les activitats a les quals han participat 65 socis, també va presentar els nous projectes i activitats previstes pel proper any. Seguidament va agraïr a l’ajuntament el nou espai per enmagatzament que han posat a disposició de l’associació al poliesportiu. Així com les reformes i obres que ha fet l’ajuntament a la cuina i local de l’associació. Acabà donat les gràcies a tots els socis i persones que col·laboren amb l’associació, i va informar de les excursions i activitats especials previstes pel proper any.
Seguidament es va guardar un minut de silenci en memòria dels socis difunts dins el darrer any.
A les 13:30 h el personal de la Gruta Nova, començaren a servir l’aperitiu als nombrosos socis presents al dinar i un esplèndid arròs de marisc (marca de la casa) seguit d’un bon aguiat , gelat i coca.
Acabat el dinar el president va demanar la presència del representant de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Sebastià Adrover, que va saludar als assistents i va felicitar a la junta directiva pel treball que fan a favor dels socis carrioners. El president de Son Carrió també va agrair l’assistència de les presidentes de la tercera edat de Son Servera i sa Coma, així com als representats de Son Macià, i Sant Llorenç.
En representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç, assistiren al dinar els regidors: Pep Jaume, Sergi Miquel i Onofre Garcia, els quals dirigiren unes paraules als socis.
A continuació es va procedir a rifar tres tres grans cistelles de Nadal, i es van repartir bombons a tots els assistents.
Des de card.cat, la més cordial enhorabona a la junta directiva de la Tercera Edat de Son Carrió pel treball que duen a terme al llarg de l’any a favor dels socis ells són: president Tomeu Miquel, vicepresidenta Maria Vives, secretari Guillem Llull, vice-secretaria Catalina Urios, Tressorera Margalida Aguiló, Vocals, Margalida Genovard, Antònia Mascaro, Mateu Roig, i Juan Galmés.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada