Musicant paraules de Nadal a sa Coma i arribada del Patge Reial

La biblioteca municipal de sa Coma, du a terme cada any un gran nombre d’activitats relacionades amb les festes de Nadal. El dimecres 11 de desembre, és va celebrar el l’activitat «Musicant paraules de Nadal» a càrrec d’Eulari Arlès que va recitar una selecció de poemes entre els quals cal destacar, Nadal de 1963 del poeta menorquí Pons Ponç, Vida d’en Guillem Florit, també va fer poemes d’Antonina Canyelles, Hagamos un pacto de l’escriptor uruguayà Mario Benedetti, entre molts d’altres. Eulari va estar acompanyada pels músics Jordi Planiol i Pere Dalmau.
La bibliotecària Antònia Brunet, va agrair l’assistència del nombrós públic present.
Enguany per primera vegada la biblioteca va rifar una original cistella literària de Nadal
El divendres 13, pels més petits es va celebrar el contacontes «Cantam un conte de Nadal» a càrrec d’Arantxa Riera, activitat adreçada a nis i nines de d’1 a 3 anys.
El dilluns dia 16, un nou contacontes per a nins més grandets a càrrec de Conte Contat. Seguidament arribà el patge reial per recollir les cartes dels nins i nines de sa Coma per als Reis d’Orient, el patge reial va obsequiar als nins i nines amb caramels.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada