Celebrat el Concert de Nadal de l’Escola de Música de Porto Cristo

El dilluns dia 16 de desembre, els alumnes de l’Escola de Música de Porto Cristo oferiren un magnífic concert de Nadal. Presentà el concert una emocionada Sebastiana Galmés, que va recordar que el proper dia 6 de gener l’Escola de Música de Porto Cristo complirà 20 anys. Han estat vint anys molt productius on els alumnes de l’escola petits i grans han après a estimar i gaudir de la música.
A l’escola a més d’alumnes de Porto Cristo, hi assisteixen nins i nines de sa Coma, i a la coral d’adults hi participen dones de Son Carrió, Cala Millor, sa Coma, Manacor, i naturalment Porto Cristo. Una coral amb una amplia experiència on el tret comú de les components de la coral, és el seu amor, i passió per la música.
Enceta el concert la coral «Jugam fent música 3-4 anys» que cantaren Es Nadal, i Ja vénen els Reis;
els alumnes de la coral «Jugam fent música 5-6 anys i iniciació» cantaren Somewhere in my memory, i Un betlem original; la Coral de «Llenguatge musical» va cantar La festa de la Pau i Jingle-Bell Rock; les tres corals varen ser dirigides per Sebastiana Galmés.
Finalment la coral d’adults dirigida per Eugenia Lavochnik, cantaren Nascut per dur corona, i Christmas Children.
Pel que fa als conjunts instrumentals de l’escola l’infantil juvenil i el conjunt instrumental d’adults varen esser dirigits pel músic i professor Jaume Galmés,i Sebastiana Galmés, que va contagiar de la seva alegria fent cantar i ballar al públic, músics i alumnes. L’acompanyament musical va anar a càrrec dels músics i professors Fca. Comas; José A. Prada, violi; Tolo Comas, guitarra i so; Antoni Fons, baix; Mariano Strukelj, percussió.
Tancaren el concert un popurri nadalenc cantat pels tots els participants, i el nombrós públic que omplia l’església els va dedicar una forta ovació a cantaires, músics i professors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada