L’Ametla promociona Son Servera i el producte local

La fira de la flor d’ametler ha tornat a reunir el primer diumenge de febrer a un miler de persones a les Cases de Ca s’Hereu.
La ja tradicional fira temàtica de l’hivern serverí celebrada aquest diumenge ha millorat l’èxit d’edicions anteriors i han estat aproximadament un miler les persones que han passat per les cases de Ca s’Hereu per a conèixer, degustar i comprar tota classe de productes elaborats a partir d’aquest fruit i la seva flor i també altres productes típics de l’Illa.
Després del mal temps de les darreres edicions, aquest any, el temps sí que ha acompanyat a les 46 paradetes que han mostrat els seus millors productes als visitants, qui alhora, també han pogut visitar l’interior de les Cases en el marc d’aquesta fira.
En la seva onzena edició, a la mostra s’han pogut comprar perfums, espelmes, olis o sabons, així com productes gastronòmics, licors, gelats o artesania floral, entre altres.
En aquesta fira, organitzada per la regidoria de turisme i encaminada a la promoció turística en temporada baixa, tampoc hi ha faltat el folklore amb els balls tradicionals mallorquins de l’Agrupació Folklòrica de sa Revetlla, que ha completat tot un seguit d’atractius pels turistes i que ha assegurat que la fira hagi complit amb el seu objectiu de promocionar el producte local, les tradicions mallorquines i el municipi.
“Enguany el nombre d’assistents ha estat un èxit. Hem demostrat que, a Son Servera, i Mallorca en general, tenim molt més per oferir que sol i platja. Estam molt contents amb l’acceptació que ha tingut i sol tenir aquesta fira”; ha explicat Margalida Vives, regidora de Turisme.
L’ametla és un dels productes essencials de Mallorca i és part de les seves arrels culturals i gastronòmiques.Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada