La Banda de Música de Felanitx compleix 200 anys

Una banda amb molta història – bicentenari de la Banda de Música de Felanitx
La Banda de Música de Felanitx té el plaer d’anunciar dues grans notícies: que enguany es compleixen 200 anys que es va fundar la primera banda de música de Felanitx, de la qual la Banda actual n’és hereva de tots aquests anys de música ininterrompuda al municipi, i que, en motiu d’aquesta llarga trajectòria, la Excel·lentíssim Ajuntament de Felanitx li ha concedit, per decisió unànime de tots els membres de la Sala, la Medalla de la Ciutat.
És per aquest motiu que celebraran un concert extraordinari que oferiran dia 1 de Març a l’Auditori de Felanitx, coincidint amb la Diada de les Illes Balears, en el qual està previst l’entrega protocol·lària de la medalla. Abans hi haurà un cercaviles que partirà a les 17h des de la Casa de Cultura, a la Plaça de sa Font de Santa Margalida, desfilant camí cap a l’Auditori, on a les 18h s’hi farà el concert.

Tant al cercaviles com al concert s’hi sumaran antics músics que en algun moment formaren part de la banda. El concert consistirà en un recull d’obres que representaran un viatge cronològic per la trajectòria musical de la banda, amb la selecció de totes aquelles que tenen un significat especial dins la història de la formació.
Des de la Banda de Música de Felanitx volen agrair especialment al Jutge instructor de l’expedient de la Medalla i també Regidor de Cultura, en Xisco Duarte, a tots els membres del consistori que votaren a favor de la concessió de la Medalla i a les 27 entitats que donaren el seu suport suport a la proposta adherint-se també a la petició.
La Banda, convidam a tothom a gaudir del cercaviles i concert, que esperen amb especial il·lusió per tot el que significa per l’entitat i que també representa un homenatge cap a la música i la cultura locals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada