Salutació Festes de Pasqua de Fra Pere Vallespir, TOR

Salutació Festes de Pasqua de Fra Pere Vallespir TOR, responsable de les parròquies de s’Illot, Cala Morlanda, sa Coma, Cala Millor, i Cala Bona, i prior de l’Convent d’Artà.

Estimats germans i germanes:
En aquests dies, en els que celebrarem la Passió, Mort i Resurrecció de el Senyor, i en els quals us recordo de tot cor i d’una manera molt fraterna i espiritual a tots; la meva salutació es dirigeix directament a vosaltres, feligresos de les parròquies de s’Illot, Cala Morlanda, Sa Coma, Cala Millor i Cala Bona que esteu connectats mitjançant els diversos mitjans de comunicació.
En aquesta situació de pandèmia, en què ens toca viure més o menys aïllats, estem convidats a redescobrir i aprofundir el valor de la comunió que uneix a tots els membres de l’Església. Units a Crist mai estem sols, sinó que formem un sol cos, de el qual Ell és Cap. És una unió que s’alimenta de l’oració, i també de la comunió espiritual en l’Eucaristia, una pràctica molt recomanada quan no és possible rebre el Sagrament. Dic això per a tothom, especialment per a les persones que viuen soles, malaltes, necessitades d’amor.
A la pandèmia de virus volem respondre amb la universalitat de l’oració, de la compassió, de la tendresa. Romanguem units. Fem sentir la nostra proximitat a les persones més soles i més provades. La nostra proximitat als metges, als professionals de la salut, infermers i infermeres, voluntaris … La nostra proximitat a les autoritats que han de prendre mesures dures, però per al nostre bé. La nostra proximitat als policies, guàrdies civils, als soldats que cerquen mantenir l’ordre als carrers, perquè es compleixi el que el govern ens demana que fem pel bé de tots nosaltres.
Una abraçada a tots els malalts i als que els curen. Així com els nombrosos treballadors i voluntaris de Càritas i tants més que ajuden a les persones que no poden sortir de casa, i als quals van a la trobada de les necessitats dels més pobres i els sense sostre.
Moltes gràcies per tot l’esforç que cada un de vosaltres està fent per ajudar en aquest moment tan difícil.
Que el Senyor us beneeixi, que la Mare de Déu us guardi; i si us plau recordar i pregar per tots els difunts.
I no us oblideu: avui, preneu l’Evangeli i llegiu tranquil·lament, lentament, el capítol de Sant Joan (20, 1-9). Jo també ho faré. Ens farà bé a tots. Gràcies.
Feliç dia de Resurrecció a tots.
Bona Pasqua.
Fra Pedro J. Vallespir Escandell (T.O.R)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada