La Policia Local de Son Servera ha interposat 150 denúncies i ha detingut 2 persones en el primer mes de confinament

Des que el 14 de març es decretàs l’Estat d’Alarma, la Policia Local de Son Servera ha seguit amb les seves tasques pedagògiques i de control.
Transcorregut aproximadament un mes de confinament, la Policia Local de Son Servera ha fet balanç de la situació del municipi. Així, durant aquests primers 31 dies s’han tramitat un total de 150 denúncies per saltar-se l’estat d’alarma i s’han detingut dues persones per fer cas omís i de forma reiterada de les indicacions dels agents.
L’Estat d’Alarma del 14 de març va posar tota la plantilla de la Policia Local a disposició de les institucions per tal de vetlar-ne el compliment, amb la qual cosa molts dels agents quedaren sense les seves llicències o vacances en pro de mantenir l’ordre i garantir les necessitats de la ciutadania.
En una primera fase, la fase pedagògica, es va realitzar una campanya d’informació on les patrulles informaren pels carrers de la importància de quedar-se a casa i també de les conseqüències que en poc temps suposaria no acomplir aquestes mesures de prevenció. Unes conseqüències que poden ser tant administraves com fins i tot penals.
Una vegada transcorreguts aquests dies, es començaren a imposar les primeres denúncies, especialment per passejar pel carrer sense motiu justificat, circular sense permís o tenir comportaments incívics que poden posar en perill la resta de ciutadania.
Tot això, amb controls esporàdics en diferents llocs estratègics o en els de més afluència de vianants, com són els supermercats, les farmàcies o els estancs, entre altres, on hi ha controls estàtics pràcticament a diari per tal de garantir el respecte de les normes i alhora col·laborar amb els treballadors d’aquests centres i garantir també la seva seguretat.
Amb tot, la Policia Local, amb coordinació amb la resta de cossos de seguretat de l’Estat i l’agrupació de Protecció Civil del municipi, està realitzant una brillant i imprescindible tasca quant a la seguretat del poble i seguirà amb aquesta línia fins que duri aquesta crisi sanitària. «No només treballen per fer acomplir l’Estat d’Alarma i ajudar en aquesta situació nova per a tots, sinó que no han deixat de banda cap de les seves altres funcions i que també reclamen els veïnats de Son Servera», ha declarat Sergio Valbuena, regidor de Policia.
«No ens cansarem de donar les gràcies tant a la plantilla de Policia, per la seva implicació absoluta i el seu bon treball en aquests difícils moments, com també als membres de Protecció Civil per la seva total i desinteressada implicació en la col·laboració amb la Policia i amb les feines de desinfecció juntament amb altres voluntaris», ha conclòs el regidor.

Un comentari a “La Policia Local de Son Servera ha interposat 150 denúncies i ha detingut 2 persones en el primer mes de confinament

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada