L’Ajuntament de Son Servera inicia el curs de monitor de temps lliure

L’objectiu és formar als joves perquè puguin desenvolupar una activitat laboral
relacionada amb el lleure dins del municipi
L’Ajuntament de Son Servera ha iniciat aquest divendres 10 de juliol el curs de formació de monitor/a de temps lliure. Enguany, realitzen el curs un total de 20 joves.
El curs, que ha començat avui, s’allargarà fins al pròxim 23 de juliol i hi participen joves a partir dels 18 anys, o 17 sempre que compleixin la majoria d’edat abans de dia 31 de juliol d’aquest any.
L’objectiu d’aquest és formar a joves per a poder exercir en el camp del lleure amb garanties i és alhora un planter per a cobrir les borses que cada estiu els ajuntaments ofereixen per a poder donar diferents serveis.
Després de la formació teòrica intensiva que reben els alumnes, si tot va segons el previst, el mes d’agost, podran realitzar les practiques i assoliran el títol d’aquest curs.
La regidoria de Joventut és l’organitzadora d’aquests cursos que disposen als joves de les capacitats tècnics i mètodes adequats per a la realització de la tasca de monitor de temps lliure, una feina amb una gran demanda, sobretot els mesos d’estiu i que tot i les circumstàncies actuals, ha mantingut l’èxit dels anys anteriors i han estat molts els joves interessats en aquesta formació.
«Seguim apostant per tenir joves qualificats al nostre municipi i poder cobrir
les places que oferim amb gent d’aquí i que sabem que tenen les bases
formatives adequades» ha conclòs Fafang Dong, regidor de l’àrea.
Comunicat Ajuntament de Son Servera

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada