Nou curs de l’Escola de Música de Porto Cristo

FEIM MÚSICA! FEIM POBLE!
L’escola de música començà un nou curs el dia 28 de setembre, amb uns 100 alumnes matriculats amb les diferents activitats. La matrícula de l’alumnat ha estat un poc inferior als altres anys, degut a que hem decidir anul·lar els grups de 3 a 6 anys.
Essent en aquestes edats la música una activitat prioritàriament de moviment, dansa i joc, no hem trobat adient, ni just pels alumnes, haver de canviar la manera de fer classes i ens hem estimat més prioritzar les classes d’instrument individuals.
També hem anul·lat la Coral d’adults, ja que les normes dicten «cantar amb mascareta» i consideram que això no és factible ni saludable per ningú. Si les circumstàncies canvien, esperam poder posar-ho en marxa més endavant.
Continuam amb el Llenguatge musical a partir de 7 anys (en petits grups). En aquestes classes seguirem amb la nostra metodologia i també practicarem el cant coral, però en petits grups.
Per altre banda, esteim contents amb la resposta de l’alumnat, i a augmentat el nombre d’alumnes adults i les classes individuals d’instruments. La gent té ganes de fer i compartir música i és un fet que ni tan sols la Covid-19 ha pogut aturar.
INSTRUMENTS QUE OFEREIX L’ESCOLA ACTUALMENT: Piano; guitarra espanyola i elèctrica, baix elèctric, clarinet, flauta travessera , saxòfon, percussió i violí.
ACTIVITATS CONJUNTES (gratuïtes, excepte matricula):
– Conjunt instrumental adults (es necessiten coneixements previs d’instrument)
– Conjunt instrumental infantil-juvenil (obert a tots els alumnes que comencen a tocar un instrument)
També, vos recordam, que l’alumnat pot fer activitats a ambdues escoles (Manacor i Porto Cristo) si l’interessa qualque instrument o activitat que nosaltres no oferim -sempre que hi hagi places disponibles-.
Vos desitjam que tengueu un bon començament de curs i fésseu molta música.
Escola de Música de Porto Cristo.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada