Ajornada la I Fira d’Estocs de Cala Millor

Decepció entre els comerciants per l’ajornament de la I Fira d’Estocs de Cala Millor, que l’ajuntament havia anunciat pel passat dissabte dia 7 de novembre. Segons ens les darreres informacions, la fira va queda ajornada degut al reforç de mesures de seguretat front a la crisi sanitària de la Covid-19 establert a la Resolució de Batlia número 2020/702. Segons l’ajuntament, quan sigui possible dur-la a terme informaran de la nova data establerta.
Pel que fa a la neteja l’Ajuntament de Sant Llorenç continua amb les labors diàries de desinfecció en carrers del municipi per a evitar la propagació de la Covid-19. Una neteja que s’intensifica en les zones de més afluència, així com entrades de comerços o farmàcies i en els espais municipals. La finalitat d’aquesta mesura és seguir fent front al coronavirus i protegir tant com sigui possible la salud de tothom.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada