Crònica: Cardassar-Constància

Al darrer partit de la primera fase, el CARDE guanya a un gallet de la categoria,  l’històric equip Inquer (2-0).

En la primera part es va poder veure la superior qualitat dels visitans, maldament els llorençis gosaren de qualque oportunitat, s’arribà al descans amb el resultat inicial.

En la segona part, el Constància tenia un ull posat a Eivissa, i el Cardassar volia contentar als seus aficionats que i havia al migdia al moleter. Amb aquesta intenció botaren a la gespa i els 2 equips compliren els objetius.

El Constància amb la derrota  del Manacor. I el Carde amb un golàs de J. Fernández des de fora del àrea, i un  altre de T. Coll.

Breus:

Malats a la duatló de Porto Colom.

S’inicia la v. c. valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.