Nou èxit dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Capdepera amb el musical Maletes

El passat cap de setmana, 12 i 13 de juny l’equip de l’Escola Municipal de Música de Capdepera posà en escena Maletes, un musical de musicals, al Teatre de Capdepera. Amb aforament complet, d’acord a les restriccions sanitàries actuals, el públic gaudí d’una obra amena a la vegada que divertida i emotiva a parts iguals. En escena, 15 artistes que donaren vida als texts d’Arnau Serra i coreografies de Maria Antònia Gomis. La formació vocal anà a càrrec de Bàrbara Femenias qui interpretaren magistralment les cançons que enguany seguien una estètica pop-rock. La traducció de les lletres foren a càrrec de la mateixa Bàrbara Femenias i Xisca Asensio. La música en directe anà a càrrec d’una orquestra formada pel mateix professorat de l’Escola de Música. La direcció musical de la qual anà càrrec de Víctor Ferragut. L’espectacle tingué una durada aproximada d’una hora.
El programa de teatre musical, és un projecte formatiu que s’inicia amb el curs escolar del centre. Durant tot l’any, els inscrits en el programa segueixen setmanalment dues hores de formació en dramatúrgia i tècnica vocal. Posteriorment n’Arnau Serra, encarregat de donar vida a la dramatúrgia del projecte, elabora un guió a mida. Paral·lelament es treballen els arranjaments i adaptacions de les cançons perquè finalment tot conflueixi sobre l’escenari. Destacar que no és necessària formació musical prèvia per tal de participar d’aquest projecte.
Fotografies Cap Vermell.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada