Platja de Sa Coma, història d’una injustícia (VI)

Al Ple del 3 d’abril de 1990 el PSM va demanar que es discutís i s’aclarissen totes les
declaracions fetes pel Sr. Moll que afecten directament o indirectament l’Ajuntament i el
bon nom del municipi de Sant Llorenç.
Declaracions com: “Ja he dit que estic disposat a donar aquests diners, amb les degudes garanties que ingresaran a les arques municipals”, “És possible que hi hagi diners que no arribin a la primera planta de l’Ajuntament”… enteníem que afectaven el bon nom del municipi llorencí i dels seus polítics, per això instarem a tots els components del Consistori a pronunciar-se ja que en temes tan delicats com aquests, de cap de les maneres un ajuntament pot donar el silenci per resposta. Sotmesa la proposta a votació de que l’Ajuntament interposàs una querella contra aquest senyor només els regidors Sansó i Femenies del PSM votaren a favor.

Dia 11 d’abril de 1990 i davant la importància i repercussió que aconseguí l’explotació de la platja Sa Coma, el Diari de Mallorca organitza un debat a Sant Llorenç per discutir les declaracions que durant molts dies havia realitzat l’empresari Jaume Moll en contra de l’Ajuntament i sobre tot del regidor del PSM, Antoni Sansó. Curiosament l’empresari que havia proposat aquest debat no compareix, suposadament per la molta expectació creada, omplint de gom a gom la rectoria.

Dia 4 de maig de 1990 la Demarcació de Costes de Balears autoritza a Redo SA a instal·lar a la platja de Sa Coma 1485 hamaques, 475 para-sols i 20 velomars. Al Ple de dia 25 de maig de 1990 l’Ajuntament presenta un recurs d’alçada contra l’autorització dels serveis temporals de la platja de Sa Coma a Redo SA.

El Ple de dia 5 de març de 1991 va acordar interposar recurs contenciós administratiu
contra l’Ordre del Ministeri d’Obres Públiques i Urbanisme per la qual s’acorda revisar la concessió atorgada a Redo SA per ocupar terrenys de domini públic marítimo-terrestre a Sa Coma i vist l’informe de l’assessor jurídic, Sr. Josep Melià Pericàs, que deia:
Aquest lletrat pensa que el tema que s’està tractant entra de ple en el capítol dels
drets municipals, ja que amb l’ordre ministerial recorreguda s’ha limitat el
finançament municipal i els dret del poble a participar en la gestió dels serveis de la
platja de Sa Coma.

Més per Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.