Es va projectar la seva pel·lícula “Una vela para el diablo” de l’actriu Lone Fleming homenatjada a Manacor

L’actriu danesa Lone Fleming que va protagonitzar el 1972 una de les pel·lícules més importants del fanterror espanyol “La nit del terror cec”, a més d’haver intervingut en més d’una trentena de pel·lícules a la dècada dels setanta i vuitanta, ha estat aquest final de setmana a Manacor per assistir a la projecció d’una altra de les seves pel·lícules fetitxe: “Una vela per al diable” que es va rodar a Ronda i Grazalema el 1973 i que va ser dirigida per Eugenio Martín, que anys després es convertiria en el seu marit.
Sota organització de 39 escalons cinemaclub i Nova Editorial Moll, el dissabte 6 de juliol al Conservatori de Música de Manacor es va projectar “Una vela per al diable” que va ser l’excusa per rendir un emotiu homenatge a Lone Fleming que va ser entrevistada per Joan Villafàfila , Pako Navarro i Antoni Ferrer Vallespir, els dos primers autors del llibre Palma Grindhouse. A més de la pel·lícula d’Eugenio Martín també es va projectar el curt “La virgen descalza” que va dirigir Lone Fleming fa alguns anys.
Després de les projeccions i la tertúlia, Lone Fleming va signar nombrosos autografs i va posar amb qui els ho sol·licitava.
Altres títols en què va intervenir Lone Fleming van ser, entre altres, “No desitgessis al veí del cinquè”, “L’última senyora Anderson”, “Vine a Alemanya Pepe”, “El desafiament de Pancho Villa”, “Sexy Cat”, “El atac dels morts sense ulls”, “Els nous espanyols”, “Viatge al centre de la terra”, “L’últim kamikaze” i un llarg etc.
Com a curiositat cal afegir que el 5 de juliol, Lone Fleming feia 79 anys, i per aquest motiu va haver de bufar les seves respectives espelmes al final del sopar al restaurant Flamingo de Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.