La colla castellera Al·lots de Llevant va fer una molt bona actuació a les Festes del Carme de Porto Cristo 2024

Una de les cites més importants del calendari dels Al·lots de Llevant és l’actuació que fan cada any a Porto Cristo amb motiu de les festes del Carme. Normalment la plaça de l’Aljub acull les dues colles mallorquines, però enguany només va comptar amb la presència dels Al·lots, ja que els Castellers de Mallorca no hi varen acudir per motius d’organització interna.
L’actuació va començar ben puntual, a les set i mitja, amb dos pilars de quatre de salutació. El primer castell va ser un tres de sis que es va completar sense cap problema. La segona construcció va ser un quatre de sis que va deixar els castellers molt contents, i és que hi estrenaven un pom de dalt que havien assajat molt les darreres setmanes. Acabaren les rondes de castells amb un dos de sis que va comptar amb dues germanes bessones en els dos darrers pisos, l’aixecadora i l’enxaneta.
Amb un pilar de cinc, el segon de la temporada, tancaren una actuació amb moltes d’estrenes per la part de dalt dels castells i que va deixar els membres dels Al·lots de Llevant amb un somriure a la cara.
La més cordial felicitació als components de la colla castellera Al·lots de Llevant, per la gran actuació i les innovacions que van incorporant a les seves actuacions.
La propera oportunitat per veure castells a la nostra comarca serà a Manacor amb motiu de les festes de Sant Jaume.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.