Celebrada la 32èdició del Festival de Bandes de Música de Son Servera

El passat dissabte dia 13 de juliol, l’Església Nova de Son Servera va acollir el 32è Festival de Bandes de Música de Son Servera, un any més el festival també va comptar amb el Cercavila abans del concert amb les bandes participants,que va donar inici a les 20:30 hores. El Festival de Son Servera forma part del Cicle de Concerts i Festivals de Bandes de Música de la Federació Balear de Bandes.
La primera banda en fer l’entrada a l’Església Nova de Son Servera va ser la Banda de Música de Sóller, dirigida per Catalina Arbona, a l’entrada com ja es tradició tocaren un pasdoble. Seguidament la Banda de Música Local de Son Servera amb el seu director Joan Antoni Ballester va fer l’entrada tocant també un pasdoble.
Presenta el Festival la component de banda serverina, Margalida Sard, la primera part del concert va anar a càrrec de la Banda de Música de Soller el repertori escollit per la directora Catalina Arbona va ser: Michael Jackson hit mix Arr. Johnnie Vinson, Selections form Pocahontas Arr. Hans van der Heide, Aladdin Arr. Paul Jennings, Music from Frozen Arr. Johnnie Vinson 5 min.
La segona part del concert va anar a càrrec de Banda de Música Local de Son Servera, el seu director Joan Antoni Ballester es va decidir pel repertori següent: Candida Overture de Leonard Bernstein, Nuovo Cinema Paradiso Ennio Morricone, Escenas de Carnaval Azael Tormo.
Va ser un Festival impressionat on els components de les dues bandes heu donaren tot, el president de la Federació Balear de Bandes de Música, Joan Carles Julià, va felicitar a les bandes i expressà la seva satisfecció per la continuitat que ha tingut el Festival de Bandes de Música de Son Servera, i recordà que la banda serverina va ser la primera banda federada que organitzà un Festival de Bandes.
Seguidament el president de la Banda de Música Local de Son Servera, Luismi va fer el tradicional discurs de cloenda que oferim a continuació als nostres lectors.
Estimades autoritats, companys músics, amics i veïns de Son Servera
És per a mi un gran honor i un immens plaer adreçar-vos unes paraules com a president de la nostra estimada banda de música en aquesta ocasió tan especial del 32è Festival de Bandes de Música de Son Servera. Avui ens hem reunit en aquest emblemàtic espai de l’Església Nova per gaudir d’una vetllada plena de música, companyia i tradició.
Vull començar agraint la presència de la banda de música de Sóller, els nostres convidats d’honor. La seva participació en aquest festival és una mostra del fort lligam que ens uneix a totes les bandes de la nostra illa. La música ens uneix, ens fa créixer i ens recorda que som part d’una gran família musical.
Aquest festival no seria possible sense l’esforç i la dedicació de molts. Vull donar les gràcies als membres de la nostra banda per la seva passió, constància i amor per la música.
També vull agrair als dos directors, en Joan Toni i na Catalina, que amb la seva paciència i saviesa ens guien concert rere concert. A les juntes directives, que fan que tot funcioni a la perfecció. No podem oblidar la inestimable col·laboració de les nostres autoritats locals, el consorci serverí, que amb el seu suport fan possible que avui puguem gaudir d’aquest esdeveniment, sobretot a la nostra regidora de Cultura, Almudena Rodríguez. Agrair també la tasca realitzada per la brigada municipal i per la policia de Son Servera. A n’en Carlos Alvaro per col·laborar desinteressadament any rere any. A les revistes locals i a la Tv Serverina i a la revista Manacor Comarcal, per fer difusió de la nostra activitat. A la Federació Balear de Bandes de Música de les Illes Balears, especialment al seu president Joan Carles, i a Don Jaume Mercant, rector de la nostra parròquia, ja que poder gaudir d’aquest espai fa que el nostre festival encara sigui més especial.
Enguany celebrem el nostre 32è festival, un número que ens recorda la llarga història i la tradició de la música a Son Servera. La nostra banda ha estat un pilar, un lloc on les generacions es troben, comparteixen i creen records que perduren per sempre. Cada nota, cada melodia que avui heu escoltat, és un tribut a tots aquells que han format part d’aquesta història.
La música és un llenguatge universal, una forma d’expressió que transcendeix fronteres i uneix els cors. Avui, més que mai, necessitem la música per trobar moments de pau, alegria i unitat. És un honor poder compartir aquests moments amb tots vosaltres.
Moltes gràcies a tots per ser aquí i gaudir d’aquesta festa de la música. Gràcies, bon vespre i molta banda!

Seguidament , tancà els parlaments la regidora de Cultura Almudena Rodríguez , felicitat a les dues bandes i a tots els músics que han fet possible al llarg dels anys la continuitat del Festival i de la Banda de Música Local de Son Servera.
Tancà la 32è edició del Festival com ja és tradició l’Himne de Son Servera, i els forts aplaudimentes dels nombrosos seguidors del Festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.