El Bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull va impartir la Confirmació a joves i adults de la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor

El divendres dia 12 de juliol de 2024, poc passat les set de l’horabaixa, el Bisbe de Mallorca Mn. Sebastià Taltavull, va impartir el sagrament de la Confirmació a tretze joves i adults a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor. El Bisbe va agrair els catequistes la preparació dels confirmats: Mixyel Angeline, Maria Valentina, Agustina, Mariana, Daniel, Jaume, Ana Isabel, Isabella, Steffani, Natalia, Tania, Areli, Exequiel.
La missa de la celebració va ser concelebrada pel Bisbe Mons. Sebastià Taltavull, el rector de la parròquia mossèn. Baltasar Morrell, i per mossèn. Luis Daniel Taborda, el qual està passat aquest mes de juliol les seves vacances a Cala Millor, i ajudant a dir missa a les diferents parròquies que té el seu càrrec el rector mossèn Baltasar.
Els cants de la celebració van ser acompanyats per l’organista de la parròquia Immacula Forteza.
El Bisbe va felicitar els catequistes i confirmats i a les seves famílies afirmant que havia estat:
” una celebració molt digna, així com molt ben viscuda amb l’atenció de la gent i dels confirmats i les seves famílies”.
El rector de la parròquia Mossèn Baltasar, va agrair la tasca feta pels catequistes i va felicitar els nous confirmats, així com la celebració de la missa i del sagrament de la Confirmació a càrrec del Bisbe Mn. Sebastià Taltavull.
Acabada la celebració es va servir un refresc als assistents a la terrassa de l’església.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.