Mare de Déu Trobada

De totes les imatges possibles que puguin definir les festes de la Mare de Déu -aquí Trobada i en molts d’altres indrets “dels missatges”- n’hem seleccionades dues que gaudeixen de cert “tipisme”. Una la de la imatge romànica, avui excepcionalment acompanyada del pastoret i tota engalanada de flors.

L’altra la de la il·lusió que es reflexa en la cara dels infants que esperen per entregar les flors de buguenvíl·lea.

Fotos

Un comentari a “Mare de Déu Trobada

  1. felicitats nois per aquest projecte que enceteu!tot i que no sóc mallorquina com ja sabeu sinó catalana m´interessa saber què passa per mallorca i veig que aquesta revista pot ser la via per conèixer més a fons aquesta terra d´acollida.per cert us escric també per preguntar-vos quan penjareu recomanacions de llibres, pel.licules i obres teatrals, atès que veig que encara no funciona aquesta secció i com que destaqueu per saber molt d´aquestes matèries fora bo que aviat pengessiu informació.apa al.lots que vagi molt bé i ens veiem aviat!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada