Festes del Turista

Des de la Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç us volem fer arribar el programa de les Festes del Turista de l’edició 2011. El programa l’hem elaborat conjuntament amb l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera i l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor i el resultat és el programa que us presentem.

Com a novetat, enguany proposam la TURISTAPA 2011, event gastronòmic que consisteix en la degustació de tapes elaborades per restaurants i associacions locals, amb cercaviles pels principals carrer de Cala Millor i un show de varietats al Parc de la Mar.

Per altra banda, des de l’Auditori de Sa Màniga, s’ha programat un acte al carrer, Dansa al carrer amb la companyia Mª Antònia Oliver, així com també altres actes culturals, un Concert de les Bandes de Música de Sant Llorenç i Son Servera, i el Concert de Flamenc Fusió a càrrec de Marcial Rodríguez (Eivissa).

Us convidam a participar de les activitats i a gaudir d’aquestes festes de tan llarga tradició a la zona costanera de Sant Llorenç.

TURISTA 2011

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada