Una volteta pel Parc de Llevant amb “Som Carrioners”

Aquest passat diumenge, dia 5 de febrer, vàrem començar un periple d’excursions amb el “Grup excursionista Som Carrioners”. La primera fita fou Es Porrassar, Es Verger i les Cases d’Albarca, al Parc de Llevant (zona d’Artà). Formàrem un bon grupet, d’unes vint persones, on no hi faltà la simpatia, el bon ambient, qualque relliscada i bastant de fred, com podreu veure a les fotografies a peu de pàgina.

Vos mantindrem informats referent a la propera sortida, que està prevista pel diumenge, 26 de febrer, amb sortida a Sóller – Muleta – Port de Sóller i tornada amb tramvia fins a Sóller. Animau-vos a participar i recordau, com més serem més riurem. A caminar s’ha dit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada