5 pensaments a “La força dels altres

  1. La força dels altres és poderosíssima!! Això també m’ha fet pensar en la força dels hàbits, i en les paraules Andrew Cohen, mestre espiritual:

    “A menos que tenga una visión que vaya más allá de todo lo que su vida haya sido hasta ahora, lo que es más que probable que suceda es más de lo que ya pasó. ¿Por qué? Porque las estructuras de la conciencia humana son patrones de hábito. Eso no es algo negativo, es así cómo se creó el Universo. Los hábitos se forman en el plano de la materia, a nivel de la biología y también en la conciencia y la cultura. Somos hábitos. De esa manera, a menos que exista una poderosa energía e intención centrada por salir de nuestros patrones de hábito y crear otros nuevos, es más que probable que lo que sucederá en el futuro sea similar a lo que ha sucedido en el pasado. Se requiere un enorme grado de concentración enfocada, una gran visión y un compromiso profundo a fin de romper los hábitos establecidos y crear otros nuevos. Aunque de eso trata la evolución consciente.”

  2. Gracies. M’agrada l’aportació de Cohen. Alguns parlen, en la mateixa línia de “patrons mentals”. I tots, parlen també de les dificultats (i resistències) al canvi… Consciència, compromís i entrenament, no he vist altra camí!. Altres (Rogovsky) assenyalen que per passar de A a B, o s’ha d’estar molt malament a A o el B ha de resultar molt atractiu, si no la tendència és a no moure’s, a mantenir els hàbits de sempre, en el pensar, en el sentir i a l’actuar.

    • Idò alguns polítics deuen estar més que bé instaŀlats a A perquè alguns hàbits no els han canviat gens. al segle X II Ramon Llull al llibre de les bèsties ja xerrava de corrupció i continuen erre que erre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.