Quadre del torneig de tennis Card.cat

Aquí teniu el quadre del torneig (des del primer matx fins a la final), amb els horaris assenyalats per a cada ronda.

Cada setmana us recordarem els partits i els horaris que hi ha previstos. A més, actualitzarem setmanalment els resultats, per la qual cosa seria d’agrair que el guanyador ens fes arribar el resultat a l’adreça pauquina@card.cat. De la mateixa manera, posarem fotos d’algun partit i us animam que interactueu en els articles i faceu tots tipus de comentaris. Qui millor que vosaltres podrà contar les vicissituds de cada partit.

5 comentaris a “Quadre del torneig de tennis Card.cat

 1. Aquest Comité, que sempre vetlla per la (nostra) veritat, vol reconèixer l’esforç i coratge del senyor enginyer que, contravenint ordres presidencials que acceptaven la mediocritat d’un quadre indescifrable, va dedicar el seu temps a aconseguir el que és, sempre, el seu objectiu: L’EXCEL•LÈNCIA

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Aquest torneig de tennis és ultra-masclot!!! S’ha d’incentivar es deport femení perquè es salut i diversió…i perquè ses al•lotes que fan esport fan molta planta!!!
  Sembla que a card.cat, més que un Comité Conspirador, fa falta una Comisió d’Igualtat perquè l’any que ve proposi un quadre femení.
  PD: Em referesc a una Comisió d’Igualtat de Sexe…. Encara que algú pot pensar que també faci falta una Comisió d’Igualtat Ideològica…. 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Estic totalment d’acord, jo propos un torneig de dobles mixte amb vestimenta de vòlei,…un pam de faldetes homodogades.
  P.D : i com diria el pare Bernat Romaguera…” tits on the air “.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • De forma més delicada, només dic que aquests elements celestials han de poder ser lliures, com qualsevol criatura de Déu; han de poder respirar i gaudir de l’aire primaveral del paradís mallorquí, i recuperar forces, davant l’opressió hivernal, baix l’ombra d’una figuera a “foravil•la” o d’un tamarell devora la mar (més que a una pista de tennis)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada