Davallament a Son Carrió

Solemnitat i senzillesa, com no pot ser d’altra manera al davallament del Divendres Sant a Son Carrió. Les processons de Mallorca es caracteritzen per la seva austeritat i silenci, és la nostra manera d’expressar el dolor, la nostra manera de ser. A Son Carrió hi ha l’afegit que tot el poble participa activament a les processons, la dita “a badar la processo” a Son Carrió no hi té cabuda, tothom, grans i petits desfilen en silenci acompanyats només pel sons de la banda de música, amb una espelma encesa rere  els campinorats i les imatges doloroses, en comitiva pels carrers deserts del poble fins arribar altra volta a l’església.

Les festes de Pasqua m’agraden, són festes de recolliment, de fer panades en família, no són festes de grans disbauxes i a mi de cada vegada m’agrada més la tranquil.litat, deu ser cosa de l’edat. Bones festes.

 

Un comentari a “Davallament a Son Carrió

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada