Companyia de dansa Wee

Dissabte, 30 de juny, a les 21.30 h
Projecte Surprised Body
COMPANYIA DE DANSA WEE
Francesco Scavetta (Noruega/Itàlia) i Jon Balke (Noruega)
Auditori Sa Màniga
Entrada: 12 €La companyia de dansa Wee no deixa de fascinar! L’espectacle comença amb una solo interpretat per la ballarina Gry Kipperberg, fundadora de la companyia juntament amb Francesco Scavetta. Aquest treball fa pensar en els núvols de llum que travessen el cel. La ballarina deixa fluir el moviment de forma ara més ràpida i després suaument. I, com els núvols, troba contínuament nous moviments. A l’escenari, la ballarina no està tota sola, perquè tot plegat seran set ballarins els que interpretaran la peça de Francesco Scavetta. Aquest coreògraf demostra sempre la seva habilitat per trobar l’expressió més simple, en un clar llenguatge de dansa pura. L’efecte que provoca és subtil i fascinant!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada