Nova enquesta Card.cat

Aquesta vegada a través de la nostra enquesta ens agradaria saber amb quina freqüència llegeixes la nostra revista. Com que és un informació de la qual no disposam, seria interessant descobrir si els nostres lectors són diaris, setmanals, esporàdics… Entrau a votar i aclariu-mos-ho:

Amb quina freqüència llegiu Card.cat cada setmana?

 • Cada dia (49%, 20 Vots)
 • Cada dos dies (24%, 10 Vots)
 • Cada 3-5 dies (12%, 5 Vots)
 • Cada mes (7%, 3 Vots)
 • Cada setmana (5%, 2 Vots)
 • Altres (2%, 1 Vots)
 • Cada dues setmanes (0%, 0 Vots)

Nombre de votants: 41

Loading ... Loading ...

2 comentaris a “Nova enquesta Card.cat

  • I molts lectors q no contesten l’enquesta. Jo mateix som lector de diaris i mai he contestat les enquestes q Posen. Hi ha lectors q hi son aficionats i d’altres q no… Igual q n’hi ha q posen comentaris i d’altres q passen del tema ( i no en xerrem si no poguessin posar psudònim)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada