Èxit de la primera Oktoberfest de Cala Millor

Èxit d’assistència a la primera Oktobertfest de Cala Millor

Divendres, dia 21 tingué lloc la inauguració de la primera Oktoberfest de Cala Millor. Hi assistiren els batles i regidors dels ajuntaments de Sant Llorenç i de Son Servera a més d’hotelers i comerciants relacionats amb el món del turisme. Miquel Jaume, propietari de Trui, empresa organitzadora,  dóna les gràcies als ajuntaments per la col·laboració amb què ha comptat la seva empresa a l’hora d’organitzar la primera festa de la cervesa a Cala Millor.

A dos dies de la inauguració es pot dir que ha estat un èxit de públic local i turistes que no es volen perdre aquesta primera festa de la cervesa a Cala Millor. A més també se serveixen cerveses i begudes sense alcohol, i plats típics alemanys.

Els baltes de Sant Llorenç i Son Servera amb Miquel Jaume

Miky Jaume, director de l'0ktoberfestMiquel Jaume, propietari de TRUI amb el seu fill Mikycarta de preus

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada