L’Assemblea de Mestres i Professors en català en contra del vídeo de les NNGG del PP

L’Assemblea de mestres i professors en català lamenta el vídeo fet públic per “Nuevas generaciones del PP” on pretenen ridiculitzar els professors que treballen per l’ensenyament en català a les escoles. Aquesta befa que en fan, no es correspon amb l’educació que, per part de tots els mestres i professors de les illes, tant de la pública com de la privada concertada, han rebut aquests estudiants.

Per tant pensam que aquestes “generaciones del PP” han estat instrumentalitzades per l’ala més dretana, radical i ofensiva del PP de les illes i responen a una campanya iniciada, fa uns mesos, per un mitjà de desinformació local, que ha continuat amb una intervenció demagògica feta al Parlament de les Illes Balears per una parlamentària popular, i que ara, aquest sector radical de “las nuevas generaciones”, ha volgut plasmar en un vídeo penjat a internet, que, al primer que desqualifica, és als qui l’han fet.

Lamentam que uns joves que encara són dins el sistema educatiu, o que fa poc que hi han estat, es dediquin a voler desprestigiar un col·lectiu que ha treballat, i treballa, per la millora acadèmica, personal i social dels infants i joves de les illes Balears. A l’actualitat el sistema educatiu, té moltes necessitats i les actuacions d’unes “nuevas generaciones políticas del PP” podrien estar orientades a tasques més constructives.

Volem manifestar també que “ las nuevas generaciones del PP” no són coherents amb les directrius que el seu partit marca al Parlament de les Illes Balears, ja que, el grup parlamentari popular, va promoure durant el curs polític passat, una declaració a favor del reconeixement professional i social dels docents, que ara els seus cadells demostren que no era més que un PariPé, típic del PP. És a dir, paper mullat.

A Menorca, Formentera, Eivissa i Mallorca, 21 de setembre de 2012

Més informació: Portaveu de l’Assemblea: 619.78.38.84

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.