Inauguraci​ó exposició ÀNIMA DE CARD-Sebas​tià Matamales a sa Màniga

Mateu Puigròs Sureda, batle de Sant Llorenç des Cardassar, es complau a convidar-vos a la inauguració de l’exposició ÀNIMA DE CARD, de Sebastià Matamales, que tindrà lloc a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor el dissabte, 6 d’octubre, a les 19 h.

ÀNIMA DE CARD

Sebastià Matamales

Guanyador ex aequo del

XXIIIè Certamen de Pintura de Son Carrió

Visita del 6 d’octubre a l’1 de desembre de 2012

Sebastià Matamales neix a Manacor l’any 1965. Devers l’any 1998 comença a pintar de forma autodidacta. L’any 2000 estudia al Taller de Pintura “Sa Fàbrica” de Jesús Ballester a Manacor. Al 2004 coneix l’artista Rafael Amengual del qual rep ensenyaments i consells assíduament.

Sebastià Matamales ha rebut els premis següents: menció especial del jurat al XVII Certamen de Pintura de Son Carrió (2005); i primer premi al XXIII Certamen de Pintura de Son Carrió (2011). Ha participat en les exposicions i fires següents: Fira Arte Santander, amb la Galeria Quasars (2005); i exposició col·lectiva “Art Cool-Actiu” al Cafè Can Lliro de Manacor (2012).

Entrada gratuïta

Horari de visita: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h; dissabtes: de 17 a 20 h; diumenges, dilluns i festius (12 d’octubre i 1 de novembre), tancat

NB: a les 20 h, la companyia Thomas Noone Dance (Londres-Barcelona)

oferirà l’espectacle LUGARES EXTRAÑAMENTE DESASTROSOS, en el marc

del 12è FESTIVAL INTERNACIONAL DE DANSA DE BALEARS, en un única

funció a Mallorca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada