Acudit picant

Un capellà se n’anava cap a Ciutat, i topa una monja joveneta que feia auto stop, la deixar pujar en el cotxe i ella només asseure’s se puja ses faldetes fins part damunt els genolls; Ell ho veu i de cop hi posa mà, ella fent una mitja d’angelet, li diu: Pare recordi el salm 27, i ell un poc empegueït retira la mà. Però com se veu que ella era molt calorosa, ben prest s’eixanca un poc, i se puja se falda un palm més, ell l’afina, i ja ha tornat posar mà, i ella: Pare, el Salm 27, no ho oblidi, i ell mà enrrere, i així tot es camí… Ell només frisava d’arribar per llegir es salm 27. Se’n va a sa Rectoria, treu es llibrot, i venga a girar fulles fins que arriba an es Salm 27 i llegeix: “La Glòria no és aquí abaix, la Glòria la trobarà més amunt”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada