Acudit picant

Un capellà se n’anava cap a Ciutat, i topa una monja joveneta que feia auto stop, la deixar pujar en el cotxe i ella només asseure’s se puja ses faldetes fins part damunt els genolls; Ell ho veu i de cop hi posa mà, ella fent una mitja d’angelet, li diu: Pare recordi el salm 27, i ell un poc empegueït retira la mà. Però com se veu que ella era molt calorosa, ben prest s’eixanca un poc, i se puja se falda un palm més, ell l’afina, i ja ha tornat posar mà, i ella: Pare, el Salm 27, no ho oblidi, i ell mà enrrere, i així tot es camí… Ell només frisava d’arribar per llegir es salm 27. Se’n va a sa Rectoria, treu es llibrot, i venga a girar fulles fins que arriba an es Salm 27 i llegeix: “La Glòria no és aquí abaix, la Glòria la trobarà més amunt”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.