Gran èxit dels tallers per a famílies a Sa Màniga

Els dos tallers dels personatges dels músics de Bremen han completat les places

El dissabte 23 de març a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor s’han realitzat dos tallers dels personatges dels músics de Bremen. Es tracta d’una nova activitat per celebrar l’ANY GRIMM. Els germans Grimm són els recopiladors a Alemanya de contes tan populars com Hänsel i GretelEls músics de BremenEl llop i les set cabretesLa caputxeta vermellaEl sastre valentLa Bella dorment del boscLa Ventafocs o Blancaneu. El desembre de 1812 va aparèixer la primera edició delsContes per la infància i la llar. Per això, a Alemanya el bicentenari de la publicació d’aquest llibre ha marcat el començament de l’Any Grimm, que s’ha prolongat durant tot 2013.

L’Auditori sa Màniga s’ha sumat a les activitats de l’Any Grimm amb diferents actes. En el cas dels tallers, són un espai d’art, de comunicació i de relax per a les famílies. Es tracta d’activitats senzilles que les famílies poden fer conjuntament: els pares, les mares, els fills i les filles. La durada és d’una hora aproximadament, i l’Ajuntament de Sant Llorenç aporta el material i la monitora.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada