Resultats de l’enquesta de Card.cat

Pareix clar que els nostres lectors consideren abusives ( o, si no, regulars) les clàusules per poder llogar l’estació de Sant Llorenç. Així ho indica el resultat de la nostra darrera enquesta.  A través dels comentaris potser poguem intentar esbrinar per què s’han fet d’aquesta manera. No interessa llogar-la? Per quin motiu?

De totes  maneres, el número de participants a l’enquesta ha estat inferior a altres vegades, per la qual cosa podem dir que no ha suscitat l’interès que esperàvem. Miam si la propera, a punt  de sortir, és més del vostre agrat.

Us deix els resultats definitius, per si els voleu consultar:

Què opines de les clàusules per poder explotar els edificis de l'estació de Sant Llorenç?

  • Abusives (70%, 21 Vots)
  • Regulars (27%, 8 Vots)
  • Aptes (3%, 1 Vots)

Nombre de votants: 30

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.