Politiqueig

Llegesc al Diario Ultima Hora que els hotelers enguany mantindran la plantilla. Segons les previsions tendran un augment d’un vuit per cent més de clients, però es veu que no entra dins els seus plans millorar la qualitat, ni millorar els serveis. Es veu que els va molt bé tenint el personal ben estressat i ben emprenyat; és igual si no són tan simpàtics ni tan servicials, a ells els va molt bé així i quan la cosa no funcioni demanaran ajuts (com els bancs)  i aquells a qui han espanyat la salut de nirvis i estrés seran els paganos. Llavors perquè han d’ampliar plantilles i pagar més si el poble  sempre està preparat per ajudar els rics?.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada