Cuina: Sopa Pavesa

Se prepara una olla de brou de carn i verdura, la feis bullir devers una hora, quan vos agrada de gust, es torren dues llesques de pa. Quan tenen un coloret d’or, s’unten de mantequilla i formatge rallat. Dins una palangana alta, hi poseu es pa torrat i un ou damunt cada llesca. S’ha de tenir es forn ja calent, ho tapeu de brou, i quant s’ou esta estrellat ja es cuit. I a la taula per arrodonir-se sense embafar-se. Bon profit.

2 comentaris a “Cuina: Sopa Pavesa

  1. Sopa pavesa, d’on vé? de Pavo? I supòs que també hi haurà segon perquè amb això no en tenim ni per començà…podem menjar caragols homeopàtics.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Sr Profesor, vosaltres joves heu de resa molt perque no torni se any de es quarante per cent, perquè, saps que hi esteis de mal avesats, aquest plant un tens ha estat plat de festa, se paraule resteurant no se conexia, i no ma agrada no ejistia. Però si se segeuix votant com are, mos hi acosterem fort,

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada