Nova enquesta de Card.cat

Ara que ja ha passat el Dia del Llibre (però que es realitza la Fira del Llibre per Ciutat) volem profunditzar en els vostres hàbits lectors. Quin temps dedicau cada dia a la lectura? Supòs que depèn del dia, però si feis un esforç segur que en podeu trobar una mitjana aproximada. 

Ens referim exvlusivament  a la lectura voluntària feta per gust (novel·les, poemes, premsa, revistes…) i no a les lectures obligatòries per motius laborals (informes, pressupostos…). Au idò tota vostra:

Quant de temps llegeixes cada dia?

  • Una hora (58%, 26 Vots)
  • Menys d'una hora (29%, 13 Vots)
  • Dues hores (7%, 3 Vots)
  • Tres hores (4%, 2 Vots)
  • Més de tres hores (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 45

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada