Últim concert de la simfònica de les Illes?

“Amb un concert al passeig del Born de Palma, l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears podria haver posat punt a 25 anys d’història.  Una festa amb música, cercavila i més de quatre mil assistents per reivindicar la continuïtat de la que podria ser la primera orquestra a desaparèixer com a conseqüència de les retallades.”

Aquesta és la sinopsi de la notícia al portal web de notícies de Tv3 podeu veure el vídeo aquí http://www.tv3.cat/videos/4635812/Ultim-concert-de-la-simfonica-de-les-illes. Ho he hagut de cercar al de TV3 per què a IB3, la televisió pública de les Illes, un concert de la nostra Simfònica, amb la col·laboració de directors d’orquestra del nivell de Luís Cobos i de cantants com na Maria del Mar Bonet o el baríton Miguel Sola, no fou noticia i no li dedicaren ni un segon.

Com podeu observar a les fotografies al Passeig del Born ja no hi cabia ningú més. Fins i tot als costats de l’escenari costava trobar un lloc per gaudir de l’espectacle. Les fotos són fetes de lluny, fou impossible apropar-me més a l’escenari i just duia el telèfon per fer fotos.

Això va ser el màxim que em vaig poder acostar a l’escenari

Per què vegeu que els meus comentaris son certs i no com segurament diran els polítics del Govern Balear actual, “Solo eran cuatro radicales”, podeu veure aquest vídeo que correspon al final de la cançó interpretada per en Jaume Anglada i na Marta Elka.

I també un parell de vídeos més que he es poden trobar a la xarxa.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada