Concert Festes sa Coma 2013 de les corals Gabellina i Punta de n’Amer

Concert Festes de Sa Coma 2013
El passat diumenge, dia 14 de juliol es va celebrar el Concert de les Festes de Sa Coma a càrrec de les corals Gabellina, i Gent Gran de Punta de n’Amer, essent tot un èxit de públic. Des de l’any 2004 les dues corals venen fent concerts conjuntament. Actuà en primer lloc la Coral Gabellina, sota la direcció de Elionor Gómez- Quintero. La segona part del concert, la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma, dirigida per, Margalida Barceló, va estrenar tres noves peces. Destacar, La Lluna, escrita i musicada per la pianista de la coral, Margarita Roig, conjuntament les corals cantaren: Nabucco, Bravo por la música i el Vaivé de les ones.

La nota emotiva del concert va anar a càrrec de, Pau Vallbona, fill i nét respectivament de la pianista i la directora de la coral de Sa Coma, que des dels 5 anys, ha seguit sempre les actuacions de la coral. A l’actualitat té 15 anys i cursa estudis de música i piano i va dedicar a sa mare i a sa padrina, “Tortita de Manteca d’en Mozart”, en agraïment per haver-li ensenyat a estimar la música.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada