Vídeo del plenari de dijous 18 de juliol de 2013

Tot seguit podeu veure el plenari de juliol. A causa de la inexperiència haguérem de els darrers 20 minuts des d’una posició poc ortodoxa, procurarem que en tornar-hi no passi :).

Toni Aguilar deixa de militar al PP després de 24 anys i passa a ser regidor no adscrit

2. Esmena de deficiències de modificació puntual núm. 17 de les normes subsidiàries per a ordenació d´espais lliures i zonificacions dels antics sectors S3 i 42-A de la zona costanera.
3. Adhesió al Conveni en matèria d´interoperabilitat telemàtica entre les administracions públiques de l´àmbit territorial de les Illes Balears.

4. Aprovació del Compte General corresponent a l´exercici 2012

5. Aprovació provisional de modificació de l´Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la recollida de fems.

6. Derogació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la utilització privativa o l’aprofitament especial del domini públic local, a favor d’empreses explotadores o prestadores del servei de telefonia mòbil.
7. Aprovació de Conveni interadministratiu per a la creació d’un Consorci amb els municipis d’Artà, Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Santa Margalida, per encomanar-li la prestació conjunta de serveis municipals i designació de representant del municipi de Sant Llorenç des Cardassar en la Comissió encarregada d’elaborar-ne els estatuts.

8. Rebuig al Decret 15/2013, que regula el tractament integrat de llengües als centres docents. Podeu llegir el text de la moció aquí.
9. Declaració de reconeixement de la unitat de la llengua catalana. Podeu llegir el text de la moció aquí.

10. Creació d’un Pla especial d’ocupació al municipi de Sant Llorenç des Cardassar, proposta presentada pel grup polític Partit Popular.
B. Part de control
1. Donar compte dels acords de la Junta de Govern Local i de les resolucions del batle.
2. Precs i preguntes.

2 comentaris a “Vídeo del plenari de dijous 18 de juliol de 2013

  1. M’agradaria saber amb quins criteris la regidora del PP Catalina Ferrer demana que s’exigeixi el nivell C2 als mestres per a l’aplicació del TIL (Punt 8, minut 6). Sap el que suposa treure’s aquest nivell o xerra sense saber del que parla?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada