Un llibre a la setmana

La decisió d’una humil família camperola de donar una filla en adopció a un matrimoni adinerat és el fonament sobre el qual Khaled Hosseini – autor de les inoblidables Estels en el cel i Mil sols esplèndids -ha teixit aquest formidable tapís en què s’entrellacen les destinacions de diverses generacions i s’exploren les infinites formes en què l’amor, el valor, la traïció i el sacrifici tenen un paper determinant en les vides de les persones.
La història arrenca en un remot i desolat llogaret de l’Afganistan, on Sabur i la seva segona dona s’enfronten en condicions precàries a l’arribada d’un altre hivern implacable. Abdullah, el fill gran, de deu anys, ha cura de la seva germana Pari des que era petita, i ara tots dos escolten captivats la trista història que els relata el seu pare abans d’anar a dormir, la vigília d’iniciar un llarg viatge que els conduirà fins a Kabul. Allà, en els bulliciosos carrers de la capital, començarà aquest fascinant itinerari que guiarà el lector des de la tardor de 1952 fins al present, de Kabul a París, des de l’illa grega de Tinos fins a San Francisco.
Sis anys després de la publicació de la seva anterior novel·la i superats els 38 milions d’exemplars venuts a tot el món, Khaled Hosseini torna a demostrar el seu immens talent per narrar històries amb valor universal i la seva inesgotable capacitat per crear personatges que ens resulten sorprenentment propers i autèntics .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada