4 bandes, 1 poble

Ahir vespre es celebrà el quart festival de bandes de música a Sant Llorenç. Hi participaren la Unió Musical La Nostra Terra de Son Ferriol, El Centre Cultural Banda de Música de Capdepera, la Filharmònica Porrerenca i la Banda de Música Centre Musical A Contratemps de Sant Llorenç des Cardassar.

Després d’un passacarrer de totes les bandes, La Nostra Terra, dirigida per Pep Corbalán, interpretà “Independence Day” de D. Arnold i “Mozart pop symphony”, uns arranjaments a partir de l’obra de Mozart.

A continuació la Banda de Música de Capdepera interpretà “Churumbelerías” d’Emilio Cebrián i “Katiuska” de Pablo Sorozábal, baix la direcció de Miquel Gayà i Reynés.

“Agárrate saxo” de Montañés i “The last samurai” de Hans Zimmer foren les obres escollides per Miquel Barceló, batuta de La Filharmònica Porrerenca.

La primera part de la trobada acabà amb la interpretació de “Eó” de Joan Martorell i “Can’t take my eyes of you” per part de la Banda de Sant Llorenç, dirigida per Damià Muñoz.

A la segona part, les quatre bandes actuaren conjuntament i ens oferiren quatre peces, dirigides respectivament pels directors de cada banda.

“La vita e bella” de Nicola Oiovani fou dirigida per Pep Corbalán.

Miquel Gayà ens oferí “Piratas del Caribe” de Klaus Badlet.

La tercera peça interpretada pel conjunt de bandes i dirigida per Miquel Barceló fou “Virginia” de Jacob de Haan.

La vetllada acabà amb la interpretació de “La máscara del zorro” de James Horner, dirigida per Damià Muñoz.

El gran esforç que suposa l’organització i la interpretació no es va veure recompensat, baix el meu punt de vista, per l’assistència de públic llorencí. Hi havia més gent de les altres bandes que públic de Sant Llorenç.

Enhorabona a la Banda de Música de Sant Llorenç per la seva implicació en aquest acte organitzat per la Federació de Bandes de Música i el Centre Musical A Contratemps, que comptà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.