Acudit i endevinalles

Una al·lota bastant curra, vestida amb una bruseta, només fins davall es pits, i una mini falda, tan avall que mostrava se part de dalt de ses “bragues”, amb un tatuatge de quatre dits part d’avall de sa guixa. S’hi acosta un jove i li demana: Ets Comunista? Jo sí, i tu? Jo també. Tu saps que es nostre estimat “Comandante” li agrada molt que s’hi acostin es joves i li toquin sa barba? Sí, vols que li toqui un poc? Toca, i aquell jove comença a tocar, i amb això ella li fot mambelleta. I ara? Què te passa? Ella: Es nostre estimat ” Comandante ” li agrada molt que li toquin sa barba, però no consent que li afiquin es dits per dins sa boca.

Endevinalles

Quin nom li dona es poble en es sistema Ogino? Sa ruleta des Vaticà.

En què se pareix una al·lota a punt de casar-se i un criminal a punt d’escoltar sa sentència? Que tot dos pensen: Serà llarg, i segurament mal de dur, això.

En què se sembla un diploma i un preservatiu? Tots dos estan enrevoltillats, es dos t’han costat una feinada, I l’endemà, cap des dos te serveixen per res.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada