Politiqueig

Perquè Madrid no ens torna es Bous de Costitx ?.

Perquè mès des cinquanta per cent de jutges, diuen que deuen obediència en es Govern ?

Per quant, es jutges tendran autonomia, i només se podran votar entre ells ? sense sa mà des Govern.El senyor Rajoy a un des seus, preocupat:  tranquil homo, a sa presó només hi van es que roben per menjar, a nosaltres i es banquers mos retiren amb una bona paga i una indemnització.

El senyor Rajoy, parlant amb sos periodistes d’allargar sa prestació de quatre-cents euros en es aturats sense cap entrada : es nostre Govern, sempre està disposat a ajudar es més dèbils, com per exemple,  es bancs i banquers. O no era això que va dir ?. Ara no estic segur.

Sa súper bandera d’ Espanya que va fer fe ne Aznar, a pesar des reforços afegits per aquests d’ara,  HA CAIGUDA!  Serà es presagi que mos espera en es espanyols?.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada