Cala Millor, model de tranquil·litat

No sempre que surt el nom del nostre municipi a la premsa ha de ser per una cosa dolenta. Així va ser al dia d’ahir que el nom de Cala Millor va sortir com a destí turístic tranquil i model a seguir per altres llocs més “moguts” com Magaluf o Platja de Palma. Personalment crec que el destí de Cala Millor té moltes coses per millorar però sí que és vera que la qualitat de ser un lloc “tranquil” la conserva bastant bé.

Aquí us deix l’enllaç de la notícia:

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/10/20/badia-cala-millor-marca-diferencia/883446.html

4 comentaris a “Cala Millor, model de tranquil·litat

 1. Panxa-plenes… si la comparativa ha de ser amb Magaluf o s’Arenal anam ben arreglats. Crec que hi ha més d’una família llorencina que ha deixat d’estiuejar a Cala Millor precisament per manca de tranquil·litat (pèrdua de qualitat de vida és notòria). Ja que hi som que ho comparin amb Benidorm, i així mos asseguram surtir guanyant.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 2. Personalment hi vaig viure durant uns anys i van eser els anys de mes arribada d’ inmigrants (cultura costums maneres de fer diferents etc), lo que sen diu tranquilitat no se

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Jo hi vaig viura vint anys, a Cala Millor, i quant he trobat se tranquilitat va ser quant vaig comença ha viura ha foravi-la.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada