Acudits i endevinalles

Una senyora amb una gatera de campionat:

-Doctor, doctor, no se què me passa, tenc mal de cap, vòmits, no m’aguant, tot es cos com desfet, i es cor me bull.– Senyora: primer, jo no som es doctor, jo som es taverner, segona, si tot li fa mal es perquè du una gatera de camioner amargat, i tercera, si es cor li bull, es perquè te es pit dins sa tassa de cafè amb llet d’aquest senyor.

ENDIVINALLA: Jo estava freda. Quan ell m’agafà ses seves mans començaren a recórrer es meu cos i quan ho va desitjar acostà sa seva boca a sa meva un pic, i dos, i tres, fins a nou vegades. Enacra em sentia freda però es meu cos es començava a encalentir. Amb so contacte de ses seves mans unes gotes de suor recorrien el meu cos. Ell em disfrutà tota, me va tractar com li va donar la gana, m’acariciava, m’estrenyia i després de deixar-me ben buida me va tirar per sa finestra… Idò no, no era un assassí, qui xerra és una llauna de cervesa.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Joan Roig "Dalmau" representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada