Acudits i endevinalles

Una senyora amb una gatera de campionat:

-Doctor, doctor, no se què me passa, tenc mal de cap, vòmits, no m’aguant, tot es cos com desfet, i es cor me bull.– Senyora: primer, jo no som es doctor, jo som es taverner, segona, si tot li fa mal es perquè du una gatera de camioner amargat, i tercera, si es cor li bull, es perquè te es pit dins sa tassa de cafè amb llet d’aquest senyor.

ENDIVINALLA: Jo estava freda. Quan ell m’agafà ses seves mans començaren a recórrer es meu cos i quan ho va desitjar acostà sa seva boca a sa meva un pic, i dos, i tres, fins a nou vegades. Enacra em sentia freda però es meu cos es començava a encalentir. Amb so contacte de ses seves mans unes gotes de suor recorrien el meu cos. Ell em disfrutà tota, me va tractar com li va donar la gana, m’acariciava, m’estrenyia i després de deixar-me ben buida me va tirar per sa finestra… Idò no, no era un assassí, qui xerra és una llauna de cervesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.