I Mercat Gastronòmic del Bolet a Sant Llorenç

Aquestes jornades sobre el bolet, organitzades per en Tomeu Caldentey i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç tendran lloc a l’estació Sant Llorenç des Cardassar els dies 16 i 17 de novembre.

El programa de les jornades es pot consultar a la pàgina del Molí den Bou www.molidenbou.es i es divideix en dos dies, el primer dia, dissabte, és una jornada més tècnica per als professionals i aficionats a la cuina dels bolets i el segon dia és una jornada popular on al recinte de l’estació acollirà diverses activitats, des de tallers i entreteniments per als nins, conferències, cuina en directe amb la participació de diversos cuiners de prestigiosos restaurants, també hi haurà venda de productes relacionats amb els bolets i la gastronomia i, finalment, una proposta gastronòmica de la ma del cuiner, Tomeu Caldentey, que presenta una varietat de plats en els quals el seu principal ingredient són els bolets.

 

3 comentaris a “I Mercat Gastronòmic del Bolet a Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada