Aquestes jornades sobre el bolet, organitzades per en Tomeu Caldentey i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç tendran lloc a l’estació Sant Llorenç des Cardassar els dies 16 i 17 de novembre.
El programa de les jornades es pot consultar a la pàgina del Molí den Bou www.molidenbou.es i es divideix en dos dies, el primer dia, dissabte, és una jornada més tècnica per als professionals i aficionats a la cuina dels bolets i el segon dia és una jornada popular on al recinte de l’estació acollirà diverses activitats, des de tallers i entreteniments per als nins, conferències, cuina en directe amb la participació de diversos cuiners de prestigiosos restaurants, també hi haurà venda de productes relacionats amb els bolets i la gastronomia i, finalment, una proposta gastronòmica de la ma del cuiner, Tomeu Caldentey, que presenta una varietat de plats en els quals el seu principal ingredient són els bolets.
Pot ser que la web sigui més aviat aquesta: http://www.esmolidenbou.es/index_cat.html
A banda, al web del Molí no he sabut trobar el programa. Aquí sí: http://www.santllorenc.es/documents/varis/ProgMostraGastronomica_Bolet.pdf
Ooooooooooh, això serà meeeeeeel!!!